16.9 C
Nederland
maandag 16 mei 2022

KTM komt met speciale 250 SX-F Prado

Of je er net zo snel van wordt als Jorge Prado valt ernstig te betwijfelen (zo niet uit te sluiten) maar gaaf is ‘ie wel deze KTM 250 SX-F Prado. Uiteraard een eerbetoon aan het Spaanse supertalent, die dit jaar 16 MX2GP’s won, 31 manchezeges pakte en daardoor afgetekend wereldkampioen MX2 werd. Hij kon het zelfs veroorloven om de GP van Engeland te missen nadat hij tijdens een training een schouderblessure op liep.

Luxe

Naast het inmiddels beroemde startnummer 61 vallen een aantal luxe onderdelen direct op. Zoals de oranje geanodiseerde ‘factory’-kroonplaten, een special carterplaat en een Selle Dalla Valle Factory-zadel. Ook mooi is het op de cross geïnspireerd oranje frame, het oranje achtertandwiel, een goudkleurige Regina-ketting en natuurlijk het design van het Red Bull KTM Factory Racing-team.

Overigens komt er ook een 450 SX-F Cairoli, die zelfs al eind oktober bij de KTM-dealers staat. De 250 SX-F Prado komt pas in december.

De prijs is voor beide modellen nog niet bekend.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen