Goed nieuws voor Iwema

Jasper Iwema kan ook komend seizoen, als hij rijdt voor RW Racing GP, rekenen op de steun van Gamma. Alex Phaff, manager communicatie bij GAMMA: “Een Nederlandse coureur in een Nederlands team in de kleuren van een mooi Nederlands merk… Dat is lang geleden. Iwema kan als enige Nederlandse WK-coureur op veel sympathie rekenen van de Nederlandse fans en de nationale media en de combinatie met een topteam als RW Racing moet voor mooie verrassingen kunnen zorgen. Daarnaast is Iwema voor een professioneel sportman bijzonder toegankelijk en daarmee een goede ambassadeur voor RW Racing en de GAMMA bouwmarkten.”

Onlangs kondigde RW Racing GP een langverwachte verbintenis aan met Iwema in de lichtste GP-categorie. Teameigenaar Roelof Waninge: “Racen in een volledig WK-seizoen is een kostbare aangelegenheid. Ik ben zeer blij voor Iwema dat hij naast de inbreng van zijn trouwe sponsors ook weer kan rekenen op steun van Gamma.”

“Onze 2013-campagne ziet er met de dag beter uit”, aldus een gelukkige Iwema. “Met de steun van Gamma, mijn andere sponsors en het vertrouwen van RW Racing GP ben ik een gelukkig man. Er rest mij niets anders dan de Kalex-KTM serieus hard de sporen te geven om ons vaak en veel in de kijker te rijden.”

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?