GP van Mexico op kalender motorcross

Het wereldkampioenschap motorcross heeft vanaf volgend jaar een derde Grand Prix op het Amerikaanse continent. De Grote Prijs van Mexico prijkt dan op de kalender. De internationale motorsportfederatie FIM en rechtenhouder Youthstream maakten dat bekend.

”Mexico is een groeiende markt en past perfect op onze kalender”, zei directeur Giuseppe Luongo van Youthstream. Het WK motorcross zal in 2012 ook een Grand Prix hebben in de Verenigde Staten en Brazilië. Het crosscircuit in Mexico is nog niet vastgesteld.

Bron: ANP
Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.