vrijdag 26 april 2024

Gratis naar Extreme Freestylers Arnhem

In het Gelredome gaat zaterdagavond het dak er af! Wereldtoppers Nate Adams, Robbie Maddison en de rest van deze unieke riders cast zullen namelijk alle ruimte nodig hebben als ze met de meest waanzinnige stunts door de lucht vliegen op crossmotoren, dirtbikes en quads. Met backflips, frontflips, whip’s en nog meer onmogelijk lijkende motorstunts is het vooral voor motorliefhebbers een evenement om niet te missen, al was het maar om te zien wat een motorfiets nou ècht kan!

Naast deze Extreme stunt show wordt het publiek getrakteerd op een sensationele vuurwerkshow en laten de rockband Sonic Syndicate en opzwepende dansacts het publiek zinderen. MTV’s stuntverslaafden, The Dudesons, zijn ook van de partij en trakteren het publiek op een paar pijnlijke acts. Voor de kenners van de waanzinnige wereld die Freestyle heet zijn namen als de Crusty Demons en de Metal Mulisha genoeg om te weten dat er op 21 mei geen grenzen zullen zijn.

Dit zijn immers de uitvinders, de godfathers van alle freestylers. Robbie Maddison is de man die wereldrecords verbreekt alsof het niets is, hij is de man van de verste en hoogste sprongen, de recordhouder die het laat lijken of zijn motor vleugels heeft. Mede-Aussie Jackson “Jacko” Strong gaat voor het eerst in Europa een poging doen om de krankzinnige ‘85ft Front Flip’ te landen.

De Nederlandse trots wordt vertegenwoordigt door Norman Veerbeek. Net terug van een blessure, hij brak immers 8 weken geleden nog zijn arm, is hij helemaal klaar voor hét evenement van het jaar. Afgelopen weken heeft hij hard getraind in Amerika om zich in Arnhem te kunnen meten met de wereldtop.

Wil jij gratis bij dit schitterende evenement zijn? Vul dan onderstaand formulier sneller dan snel in. Morgen, donderdag 19 mei, worden de winnaars bekend gemaakt. SUCCES!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen