SBK voor op straat

Race on Sunday, sell on Monday geldt allang niet meer in het WK Superbike. Qua uiterlijk lijken de motoren nog wel op de straatversies maar onderhuids absoluut niet! Toch kun je nog behoorlijk dichtbij komen als je tenminste een Ducati hebt. Fans van exclusieve onderdelen voor hun 1198 kunnen nu terecht op www.racingparts.it.

Deze site wordt gerund door het Supersonic Racing Team, dit jaar uitkomend in het WK Superbike met de Fransman Maxime Berger. Alles waar het team mee rijdt is te koop, ook de officiële SBK-accessoires. Over vet gesproken! Bestelde producten kunnen worden thuisbezorgd. Veel leuker is het natuurlijk om het zelf in het paddock op het te halen. Dichterbij het WK Superbike dan dit kom je, in ieder geval betaalbaar, niet!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?