vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

SBK voor op straat

Race on Sunday, sell on Monday geldt allang niet meer in het WK Superbike. Qua uiterlijk lijken de motoren nog wel op de straatversies maar onderhuids absoluut niet! Toch kun je nog behoorlijk dichtbij komen als je tenminste een Ducati hebt. Fans van exclusieve onderdelen voor hun 1198 kunnen nu terecht op www.racingparts.it.

Deze site wordt gerund door het Supersonic Racing Team, dit jaar uitkomend in het WK Superbike met de Fransman Maxime Berger. Alles waar het team mee rijdt is te koop, ook de officiële SBK-accessoires. Over vet gesproken! Bestelde producten kunnen worden thuisbezorgd. Veel leuker is het natuurlijk om het zelf in het paddock op het te halen. Dichterbij het WK Superbike dan dit kom je, in ieder geval betaalbaar, niet!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen