vrijdag 19 april 2024

SBK voor op straat

Race on Sunday, sell on Monday geldt allang niet meer in het WK Superbike. Qua uiterlijk lijken de motoren nog wel op de straatversies maar onderhuids absoluut niet! Toch kun je nog behoorlijk dichtbij komen als je tenminste een Ducati hebt. Fans van exclusieve onderdelen voor hun 1198 kunnen nu terecht op www.racingparts.it.

Deze site wordt gerund door het Supersonic Racing Team, dit jaar uitkomend in het WK Superbike met de Fransman Maxime Berger. Alles waar het team mee rijdt is te koop, ook de officiële SBK-accessoires. Over vet gesproken! Bestelde producten kunnen worden thuisbezorgd. Veel leuker is het natuurlijk om het zelf in het paddock op het te halen. Dichterbij het WK Superbike dan dit kom je, in ieder geval betaalbaar, niet!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen