Gratis naar de film!

Dit jaar hebben filmers de GP’s motorcross in de klassen MX1 en MX2 gevolgd. Het resultaat van vele uren materiaal is verwerkt in de film ‘Living for the weekend’. Het zwaartepunt van de opnamen ligt bij Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Joël Roelants, Jeremy van Horebeek, Ken de Dycker, Kevin Strijbos en Clément Desalle. ‘Living for the Weekend’ gaat op 21 oktober in première. Jij kunt deze film gratis zien in een bioscoop naar keuze, want we mogen vijf keer twee toegangskaarten weggeven. Op www.livingfortheweekend.mx is te zien in welke bioscopen de film is te bekijken. In de oplossingsbalk kun je je voorkeur aangeven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.