Nog meer VIP-kaarten!

Jij, ja jij kunt zondag 25 augustus de GP van Eext 2013 gratis bezoeken als VIP. Vergeet dat kleffe broodje hamburger langs de kant van de baan dus gerust. Het ontbreekt je in de comfortabele VIP-tent de hele dag aan niets en je hebt er een prima uitzicht op de passerende klassieke motoren. Bovendien loop je hier zo maar grootheden als Van Dulmen, De Vries, Ankoné en Hartog tegen het lijf. Dat zijn toch mooie gesprekspartners terwijl je gezamenlijk een vorkje weg prikt of een glaasje achterover slaat. Wij verloten twee VIP-arrangementen voor twee personen (t.w.v. € 150). Even het formulier invullen en wie weet!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.