Haga naar Engeland

Het Britse Superbike-kampioenschap (BSB) komt eind september naar het TT Circuit. Dat is al een reden op zich om richting Assen te trekken. Maar nu is er nog een extra reden bijgekomen. Noriyuki Haga heeft namelijk getekend bij Swan Yamaha, het team van regerend kampioen Tommy Hill en de op dit moment wederom geblesseerde TT-held Ian Hutchinson.

Haga: “Het is een nieuwe uitdaging voor mij om te racen in BSB en ik ben klaar voor het nieuwe seizoen met Swan Yamaha. Het voelt voor mij als een echte herstart. Het BSB is gegroeid en ik heb grote steun van veel fans in het Verenigd Koninkrijk. Ook ben ik blij met de terugkeer naar Yamaha.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?