Halmac Halle brengt ons een lichtpuntje, nee lichtpunt!

Wij kunnen natuurlijk niet voor iedereen spreken, maar wij zijn op de redactie op dit moment erg blij met elk lichtpuntje dat we kunnen vinden. Als het dan ook nog eens positief nieuws is over een crossbaan, maakt ons dat helemaal blij en spreken we direct van een lichtpunt.

In dit geval gaat het over Halmac Halle. De nieuwe vergunning voor het crossterrein van de Halmac is namelijk verstrekt en bovendien onherroepelijk! Dat houdt in dat, zodra de omstandigheden het toelaten, er getraind kan worden volgens de nieuwe vergunning. Hetzelfde geldt uiteraard voor het organiseren van wedstrijden.

Binnenkort zal op www.halmac.nl precies duidelijk worden hoe en wat, maar nu zijn we vooral blij en dat is best prettig.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.