Honda en Suzuki Virtual Motorcycle Show

Ook in Japan is het alle hens aan dek. Vanwege COVID-19 zijn de 36e Osaka Motorcycle Show en de 47e Tokyo Motorcycle Show geannuleerd. Zowel Suzuki als Honda hadden een grote stand in gedachten op beide beurzen.

Gelukkig weigeren Honda en Suzuki bij de pakken neer te zitten. Nieuws is nieuws en als je het dan toch niet live kunt laten zien, dan maar virtueel.

Suzuki laat z’n Japanse nieuws zien via hun twitter-account.

Honda Japan heeft op hun website een photobooth ingericht.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?