13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herkansing voor Rosell

Tijdens de TT in Assen hadden we een primeur. Want voor het eerst zou er een dame meedoen aan de Moto2-klasse. Helaas kwam dit niet erg van de grond, omdat Elena Rosell door vele crashes niet van start kon gaan. Elena presteert zeer goed in het Spaanse kampioenschap. De Mapfre Aspar Team-rijder zal nu in het MotoGP-weekend van 18 september opnieuw een kans krijgen. 

Elena: “Ik ben blij met deze nieuwe kans. Ik heb inmiddels al twee keer getraind in Alcaniz en wil nu met meer ervaring op de Suter aan de GP deelnemen. Dat zal mij helpen om beter te presteren.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen