Herkansing voor Rosell

Tijdens de TT in Assen hadden we een primeur. Want voor het eerst zou er een dame meedoen aan de Moto2-klasse. Helaas kwam dit niet erg van de grond, omdat Elena Rosell door vele crashes niet van start kon gaan. Elena presteert zeer goed in het Spaanse kampioenschap. De Mapfre Aspar Team-rijder zal nu in het MotoGP-weekend van 18 september opnieuw een kans krijgen. 

Elena: “Ik ben blij met deze nieuwe kans. Ik heb inmiddels al twee keer getraind in Alcaniz en wil nu met meer ervaring op de Suter aan de GP deelnemen. Dat zal mij helpen om beter te presteren.”

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.