Herlings pakt eerste plaats!

Jeffrey Herlings had afgelopen zondag in Mill niet veel druk op zich staan. Een wedstrijd eerder was al duidelijk dat de KTM-rijder niet meer in te halen was door zijn concurrenten. De Nederlands Kampioen liet toch nog even zien in de laatste wedstrijd van het seizoen dat hij die titel meer dan waard is.

De dag in Mill begon met een tegenslag voor Herlings. In de tijdtraining zette hij de snelste tijd op de klokken maar omdat hij bij een gele vlagsituatie doorgesprongen zou hebben, werd hij door de KNMV teruggezet naar een laatste plaats. Dit betekende dat Jeffrey in beide manches als laatste op mocht rijden naar het starthek. De rijder uit Elsendorp wist ondanks een probleem met zijn bougie en de laatste startplek zowel de eerste en de tweede manche te winnen. Met een dubbele mancheoverwinning pakte Jeffrey zijn vijfde ONK-zege van het seizoen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.