dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herlings pakt eerste plaats!

Jeffrey Herlings had afgelopen zondag in Mill niet veel druk op zich staan. Een wedstrijd eerder was al duidelijk dat de KTM-rijder niet meer in te halen was door zijn concurrenten. De Nederlands Kampioen liet toch nog even zien in de laatste wedstrijd van het seizoen dat hij die titel meer dan waard is.

De dag in Mill begon met een tegenslag voor Herlings. In de tijdtraining zette hij de snelste tijd op de klokken maar omdat hij bij een gele vlagsituatie doorgesprongen zou hebben, werd hij door de KNMV teruggezet naar een laatste plaats. Dit betekende dat Jeffrey in beide manches als laatste op mocht rijden naar het starthek. De rijder uit Elsendorp wist ondanks een probleem met zijn bougie en de laatste startplek zowel de eerste en de tweede manche te winnen. Met een dubbele mancheoverwinning pakte Jeffrey zijn vijfde ONK-zege van het seizoen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen