vrijdag 19 juli 2024

Hickman haalt 130 mph op tweede trainingsdag Isle of Man

De TT 2022 van Isle of Man is al in volle gang. Gisteren, maandag, vond de tweede trainingsdag plaats en de magische limiet van 130 mijl (209 km/u) per uur werd al gehaald.

Foto: Dave Kneen/Pacemaker Press

Na regen tijdens de nacht droogde het overdag op en was de baan droog bij de start van de training. Tijdens de tweede ronde over het bergparcours haalde Peter Hickman met de Superbike al een rondegemiddelde van 130,72 mph. Met een Superstock-motor was Davey Todd slechts twee seconden langzamer, waarmee hij de snelste rijder in deze klasse was.

Raceverslag MotoGP Italië: Victoria Di Pecco E Ducati

Helaas moest de derde ronde worden gestopt vanwege een rode vlag-situatie. Sam West was gecrashed bij Laurel Bank. Hij had verwondingen aan zijn hand en been en werd naar Noble`s Hospital gevlogen.

Overigens kun je de races dit jaar volgen met een videopas. Voor meer info hierover check je ttplus.iomttraces.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen