Hoera voor Bo Bendsneyder

Hoera voor Bo Bendsneyder! Nu omdat hij jarig is, maar in het komende seizoen hopelijk nog veel vaker, als hij weer podia pakt. Of bij een overwinning natuurlijk, hoe mooi zou dát zijn. Ook na vandaag zijn het hele seizoen veel Nederlandse ogen gericht op Bendsneyder. Na zijn debuutjaar wordt veel van de KTM-rijder verwacht. In MOTO73 nummer 5 zetten we vier verschillen tussen het vorige en het aankomende seizoen naast elkaar. Bendsneyder geeft zelf aan wat daar de belangrijkste van was:

“Het allerbelangrijkste is dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb. Verleden jaar was alles nieuw voor me. Dat was heel erg wennen. Vooral de twee tests na het GP-seizoen in Valencia en zeker die in Jerez hebben me al veel zelfvertrouwen bezorgd. Op de 2017-KTM voel ik me namelijk veel beter thuis.”

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.