Holland House

Tijdens de 81ste Dutch TT (23, 24 en 25 juni) wordt een speciale Holland House GP Lounge gerealiseerd. Door een samenwerking tussen het RW Racing team, het Ongetta – Abbink Metaal team en Kids on Track krijg je de mogelijkheid om de TT als VIP mee te maken. Een unieke kans!

De Holland House GP Lounge bevindt zich op het binnenterrein van het TT Circuit. Natuurlijk staan ontmoetingen met coureurs, een bezoek aan de pitsbox en rondleidingen op het programma. Verder is de verzorging all inclusive.

Klik hier voor meer informatie en de kosten van dit arrangement (PDF-bestand). Prijzen beginnen bij 99 euro en dat is zeker in de MotoGP een koopje… Voor meer informatie kun je ook terecht bij Jan Abbink: jan@abbinkmetaal.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.