Ducati duikt de koffer in

Tumi, makers van luxueuze lifestyle-asseccoires voor reizigers, gaat een samenwerking aan met Ducati. In de herfst van 2011 lanceren ze gezamenlijk een nieuwe collectie van door sport geïnspireerde koffers en reistassen.

De nieuwe collectie bestaat uit drie reiskoffers, twee draagtassen en een rugtas. De gehele collectie is uitgevoerd in rood, de huiskleur van Ducati. De koffers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: de International Carry-on, Qauttroporte Medium Trip Case en de Quattroporte Extended Trip Case.

Naast de slanke koffers biedt de collectie twee rode draagtassen: een grotere Due Porte Collapsible Wheeled Duffel en de Actuator Sport Duffel. De nieuwe Tumi Ducati-collectie is beschikbaar vanaf 1 oktober 2011 in de Tumi winkels, op de website van het merk, in warenhuizen en via Ducati zelf.

In de lente van 2012 zal de collectie ook beschikbaar zijn in de kleur zwart.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?