donderdag 28 maart 2024

Ducati duikt de koffer in

Tumi, makers van luxueuze lifestyle-asseccoires voor reizigers, gaat een samenwerking aan met Ducati. In de herfst van 2011 lanceren ze gezamenlijk een nieuwe collectie van door sport geïnspireerde koffers en reistassen.

De nieuwe collectie bestaat uit drie reiskoffers, twee draagtassen en een rugtas. De gehele collectie is uitgevoerd in rood, de huiskleur van Ducati. De koffers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: de International Carry-on, Qauttroporte Medium Trip Case en de Quattroporte Extended Trip Case.

Naast de slanke koffers biedt de collectie twee rode draagtassen: een grotere Due Porte Collapsible Wheeled Duffel en de Actuator Sport Duffel. De nieuwe Tumi Ducati-collectie is beschikbaar vanaf 1 oktober 2011 in de Tumi winkels, op de website van het merk, in warenhuizen en via Ducati zelf.

In de lente van 2012 zal de collectie ook beschikbaar zijn in de kleur zwart.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen