vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati duikt de koffer in

Tumi, makers van luxueuze lifestyle-asseccoires voor reizigers, gaat een samenwerking aan met Ducati. In de herfst van 2011 lanceren ze gezamenlijk een nieuwe collectie van door sport geïnspireerde koffers en reistassen.

De nieuwe collectie bestaat uit drie reiskoffers, twee draagtassen en een rugtas. De gehele collectie is uitgevoerd in rood, de huiskleur van Ducati. De koffers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: de International Carry-on, Qauttroporte Medium Trip Case en de Quattroporte Extended Trip Case.

Naast de slanke koffers biedt de collectie twee rode draagtassen: een grotere Due Porte Collapsible Wheeled Duffel en de Actuator Sport Duffel. De nieuwe Tumi Ducati-collectie is beschikbaar vanaf 1 oktober 2011 in de Tumi winkels, op de website van het merk, in warenhuizen en via Ducati zelf.

In de lente van 2012 zal de collectie ook beschikbaar zijn in de kleur zwart.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHolland House
Volgend artikelUEM promoot Honda NSF100 Cup

Gerelateerde artikelen