woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda en Repsol verlengen contract

Ook in de komende seizoenen zal de Honda van Marc Márquez en Dani Pedrosa in het oranje van Repsol worden gehuld. De twee partijen verlengen hun samenwerking namelijk tot en met het seizoen van 2018. Niet gek ook, Repsol en Honda gaan al 20 jaar met elkaar door één deur.

In de 24 seizoenen heeft Honda 12 wereldkampioenschappen meegemaakt met Repsol als sponsor. Hierin behaalden zij gecombineerd over de 500cc en de MotoGP in totaal 151 overwinningen en stonden zij op 392 podia. Naast Dani Pedrosa and Marc Marquez reed een indrukwekkend lijstje namen op de motor in de kleuren van de benzineboer. Bijvoorbeeld Mick Doohan, Alex Criville, Valentino Rossi, Nicky Hayden en Casey Stoner. Niet de minsten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen