Honda en Repsol verlengen contract

Ook in de komende seizoenen zal de Honda van Marc Márquez en Dani Pedrosa in het oranje van Repsol worden gehuld. De twee partijen verlengen hun samenwerking namelijk tot en met het seizoen van 2018. Niet gek ook, Repsol en Honda gaan al 20 jaar met elkaar door één deur.

In de 24 seizoenen heeft Honda 12 wereldkampioenschappen meegemaakt met Repsol als sponsor. Hierin behaalden zij gecombineerd over de 500cc en de MotoGP in totaal 151 overwinningen en stonden zij op 392 podia. Naast Dani Pedrosa and Marc Marquez reed een indrukwekkend lijstje namen op de motor in de kleuren van de benzineboer. Bijvoorbeeld Mick Doohan, Alex Criville, Valentino Rossi, Nicky Hayden en Casey Stoner. Niet de minsten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.