Hooghalen en TT Circuit kleuren rood

Jasper Iwema wil van 23 tot en met 25 juni schitteren tijdens de Iveco Dutch TT. Daarbij weet hij zich natuurlijk gesteund door zijn Fanclub Iwema #53. Maar dit jaar zal niet alleen het talud in de Duikersloot volledig rood kleuren, er is ook een fanhouse.

Vorig seizoen wist Iwema in Assen de hele wereldtop in de 125cc te verassen met een zesde trainingstijd. Tijdens de TT zal er daarom dit jaar extra rekening met hem worden gehouden. “Om onze steun te uiten, hopen we de Duikersloot dit jaar helemaal rood te laten kleuren” vertelt Patriek Boer van de fanclub. “Iedereen is welkom zich daarbij aan te sluiten. We zullen Jasper aanmoedigen, naar voren schreeuwen en zoveel mogelijk steunen, zodat hij op zijn thuiscircuit een fantastische prestatie kan neerzetten.”

Restaurant Het Wapen van Schotland aan de Hoofdstraat 1 in Hooghalen is sinds dit jaar het vaste verzamelhonk voor Fanclub Iwema #53. Alle races in de 125cc worden hier rechtsreeks uitgezonden. Tijdens de TT zal Het Wapen van Schotland, of beter gezegd het fanhouse, het verzamelpunt en de ontmoetingsplek zijn voor alle fans van Jasper Iwema.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.