Hopkins krijgt nieuwe kans in MotoGP

John Hopkins mag dit seizoen nogmaals in actie komen in de MotoGP. De Amerikaan heeft een wildcard ontvangen voor de Grote Prijs van Maleisië op het circuit van Sepang op 23 oktober. Hij zal wederom uitkomen voor Suzuki.

Hopkins verving eerder dit seizoen de Spanjaard Alvaro Bautista in de Grote Prijs van Spanje. Hij werd toen tiende. Halverwege augustus ging het op Brno al snel mis voor Hopper, hij namelijk brak drie vingers in de derde vrije training. Nu krijg de Amerikaan dus een nieuwe kans. Hopkins eindigde in 2007 als vierde in het wereldkampioenschap. Ook toen reed hij voor Suzuki.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?