maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Hopkins krijgt nieuwe kans in MotoGP

John Hopkins mag dit seizoen nogmaals in actie komen in de MotoGP. De Amerikaan heeft een wildcard ontvangen voor de Grote Prijs van Maleisië op het circuit van Sepang op 23 oktober. Hij zal wederom uitkomen voor Suzuki.

Hopkins verving eerder dit seizoen de Spanjaard Alvaro Bautista in de Grote Prijs van Spanje. Hij werd toen tiende. Halverwege augustus ging het op Brno al snel mis voor Hopper, hij namelijk brak drie vingers in de derde vrije training. Nu krijg de Amerikaan dus een nieuwe kans. Hopkins eindigde in 2007 als vierde in het wereldkampioenschap. Ook toen reed hij voor Suzuki.

Bron en foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen