Huldig de helden!

Trots; dat zijn we natuurlijk allemaal met het door Bennie Streuer en bakkenist Geert Koerts behaalde wereldkampioenschap zijspan. Alle reden dus voor een echte huldiging van deze twee helden die ons de gloriedagen van weleer doen herleven.

Je kunt er zelf bij zijn, want morgenavond om acht uur wordt het duo op een podium in de Brinkstraat in Assen gehuldigd. Onder andere wethouder Albert Smit van de gemeente Assen en Henri Wolters, voorzitter van de Motorclub Assen en Omstreken, zullen lovende woorden laten horen.

Maar eerst worden de wereldkampioenen in café De Beefeater ontvangen, nadat ze vanaf het Koopmansplein naar de Brinkstraat worden gereden in een stoet van motoren. Kortom; een huldiging zoals een motorhuldiging hoort te zijn. De route die wordt afgelegd zal gaan via de Gedempte Singel naar de Brinkstraat, waar volop ruimte is voor belangstellenden die deze huldiging willen meemaken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.