13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Huldig de helden!

Trots; dat zijn we natuurlijk allemaal met het door Bennie Streuer en bakkenist Geert Koerts behaalde wereldkampioenschap zijspan. Alle reden dus voor een echte huldiging van deze twee helden die ons de gloriedagen van weleer doen herleven.

Je kunt er zelf bij zijn, want morgenavond om acht uur wordt het duo op een podium in de Brinkstraat in Assen gehuldigd. Onder andere wethouder Albert Smit van de gemeente Assen en Henri Wolters, voorzitter van de Motorclub Assen en Omstreken, zullen lovende woorden laten horen.

Maar eerst worden de wereldkampioenen in café De Beefeater ontvangen, nadat ze vanaf het Koopmansplein naar de Brinkstraat worden gereden in een stoet van motoren. Kortom; een huldiging zoals een motorhuldiging hoort te zijn. De route die wordt afgelegd zal gaan via de Gedempte Singel naar de Brinkstraat, waar volop ruimte is voor belangstellenden die deze huldiging willen meemaken.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen