13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

IDC: Glenn van Straalen en Ricardo Brink uitblinkers

De IDC-coureurs (International Dutch Championship) keken lang uit naar de start van het raceseizoen. Iedereen was in zijn nopjes toen bekend werd dat de ingelaste race in Assen op 5 juni als echte wedstrijd zou worden verreden. Zonder publiek en huldigingen op het podium, maar dat mocht de pret niet drukken. Zowel de rijders in de breedtesport als de toppers in de twee belangrijkste klassen stelden alles in het werk om zoveel mogelijk punten te scoren. Glenn van Straalen won de Dutch Su...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen