Internationale toppers naar spektakelstuk

Om niets aan het toeval over te laten haalt de organisatie vier Amerikaanse toppers naar de Groningse Eurohal. Zo maakt Jason Thomas – de vaste trainingsmaat van Chad Reed – de oversteek over de grote plas. In zijn spoor reizen ook Matt Goerke, Teddy Maier en Kyle Goerke naar Holland. Naast de sterke Amerikanen staan ook Belgen, Duitsers, Engelsen, Fransen, Denen, Zuid-Afrikanen en vanzelfsprekend Nederlandse coureurs aan de start.
Liefhebbers kunnen niet alleen kijken naar supercross, maar het ook actief leren. Als leerkracht strikte de organisatie niet de eerste de beste: Max Anstie – zesde in het Wereld Kampioenschap MX2 in 2011 – geeft 29 tm 31 oktober masterclasses supercross.

De hal in Zuidbroek ligt naast een groot hotel en de organisatie biedt speciale hotelarrangementen aan voor mensen die niets van het weekend willen missen. Voor meer informatie over alle toegangstijden en prijzen: www.dutchsupercross.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.