vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Internationale toppers naar spektakelstuk

Om niets aan het toeval over te laten haalt de organisatie vier Amerikaanse toppers naar de Groningse Eurohal. Zo maakt Jason Thomas – de vaste trainingsmaat van Chad Reed – de oversteek over de grote plas. In zijn spoor reizen ook Matt Goerke, Teddy Maier en Kyle Goerke naar Holland. Naast de sterke Amerikanen staan ook Belgen, Duitsers, Engelsen, Fransen, Denen, Zuid-Afrikanen en vanzelfsprekend Nederlandse coureurs aan de start.
Liefhebbers kunnen niet alleen kijken naar supercross, maar het ook actief leren. Als leerkracht strikte de organisatie niet de eerste de beste: Max Anstie – zesde in het Wereld Kampioenschap MX2 in 2011 – geeft 29 tm 31 oktober masterclasses supercross.

De hal in Zuidbroek ligt naast een groot hotel en de organisatie biedt speciale hotelarrangementen aan voor mensen die niets van het weekend willen missen. Voor meer informatie over alle toegangstijden en prijzen: www.dutchsupercross.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen