Jan de Vries op training in Zandvoort – Avondklok-film #16

Op 14 januari overleed Jan de Vries, onze eerste wereldkampioen in de wegrace. Die titel pakte hij in 1971, ook het jaar waarin deze bijzondere reportage gemaakt werd. Alleen al vanwege het 50cc-geluid ‘moet’ je deze film zien. Of horen zo u wilt…

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Jan de Vries op training in Zandvoort

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?