Joan Mir in beeld – 2020 in één beeld gevangen

We zullen dit jaar om heel veel redenen niet snel meer vergeten, maar laten we ook proberen het mooie te koesteren. Zoals deze waanzinnige plaat van Joan Mir, gemaakt enkele minuten nadat hij MotoGP-wereldkampioen werd. Raar, onwerkelijk, onvoorspelbaar, emotioneel, onvergetelijk en wellicht zelfs een beetje beangstigend. Dan moet je af en toe even alles laten bezinnen, net als in het echt leven…

Joan Mir in beeld

Vijf dingen die je nog niet wist over MotoGP-wereldkampioen Joan Mir

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?