donderdag 22 februari 2024

Joan Mir: ‘Valentino Rossi nodigt me weer uit op de Ranch’

Wereldkampioen Joan Mir heeft nog niet genoeg van het winnen. Met een goed geprepareerde Suzuki ging hij op uitnodiging Valentino Rossi naar de Tavullia Ranch.

‘Toen Valentino me feliciteerde met het wereldkampioenschap, vroeg hij me opnieuw om langs te komen op de Tavullia Ranch,’ zegt Joan Mir. Hij stond meteen klaar om de uitdaging aan te gaan, maar er kwam ook een droom voor hem uit. Sporten op het circuit van Valentino Rossi, het terrein waar ook de Academy-coureurs trainen. De ranch is in feite een bedevaartsoord voor iedereen, ook voor motorrijders die al in de MotoGP racen en twee wereldtitels op zak hebben.

‘Dit jaar,’ vervolgt Joan Mir, ‘zullen we nooit vergeten vanwege de Covid-19. Mijn kampioenschap kwam tot stand in het meest vreemde WK ooit. Ook nu nog beheerst het virus ons leven, dus ik weet niet of wanneer ik in de gelegenheid ben om op de uitnodiging in te gaan. Maar als het kan, ga ik zeker naar de Ranch. Em ik zal dat doen met een Suzuki die speciaal voor de gelegenheid is geprepareerd. Ik heb Suzuki al bewerkt om mij een motorfiets cadeau te doen met het oog op de uitdaging in Tavullia.’

Rossi: ‘2e helft van mijn carrière staat op het punt te beginnen’

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen