vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kaarten Dakar Pre-proloog 2012

Op zondag 11 november 2012 is het weer zover! Die dag zal het Eurocircuit in Valkenswaard in het teken staan van de RTL GP Dakar Pre-proloog. Ontmoet de Nederlandse deelnemers en beleef een bijzondere dag. Dichterbij de Dakar-actie kun je namelijk niet komen. Wil jij er bij zijn? Bestel dan snel kaarten.

De kaarten voor de Pre-proloog koop je het handigst in de voorverkoop die loopt tot en met 9 november. Je weet dan zeker dat je een kaartje hebt en het scheelt nog een paar euro ook. Alle informatie is te vinden op www.rtlgp.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen