Kaarten Dakar Pre-proloog 2012

Op zondag 11 november 2012 is het weer zover! Die dag zal het Eurocircuit in Valkenswaard in het teken staan van de RTL GP Dakar Pre-proloog. Ontmoet de Nederlandse deelnemers en beleef een bijzondere dag. Dichterbij de Dakar-actie kun je namelijk niet komen. Wil jij er bij zijn? Bestel dan snel kaarten.

De kaarten voor de Pre-proloog koop je het handigst in de voorverkoop die loopt tot en met 9 november. Je weet dan zeker dat je een kaartje hebt en het scheelt nog een paar euro ook. Alle informatie is te vinden op www.rtlgp.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.