Komt Herlings naar Assen?

Afgelopen maandag spraken wij Jeffrey Herlings, die herstellende is van een zware blessure, voor een groot interview in MOTOR Magazine. Op zaterdag 25 juli viel hij tijdens de training op het Tsjechische Loket en werd daarna van achteren geraakt door wereldkampioen en oud-teamgenoot Jordi Tixier. Resultaat, een heup uit de kom. Herlings moet dan ook nu rustig aan doen en is veroordeeld tot veel ‘bankhangen’. Doordat het de tweede keer in relatief korte tijd is dat de Nederlandse topcrosser door een blessure langdurig is uitgeschakeld, heeft hij persoonlijk niet zoveel zin om de GP in Assen te bezoeken. ‘Of ik ga, dat krijg ik nog te horen’, aldus Herlings. ‘Ik ga liever niet, omdat het zwaar voor me is, ook mentaal. Het liefst zou ik gewoon deelnemen, maar dat is iets wat niet kan. Als ik van KTM of een andere sponsor moet, dan doe ik dat met liefde en plezier, maar als ik nu zelf mag kiezen, dan ga ik liever niet. Ik kijk op dit moment niet graag naar de cross, ook niet op televisie.’ 

Foto: KTM Racing

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?