dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Komt Herlings naar Assen?

Afgelopen maandag spraken wij Jeffrey Herlings, die herstellende is van een zware blessure, voor een groot interview in MOTOR Magazine. Op zaterdag 25 juli viel hij tijdens de training op het Tsjechische Loket en werd daarna van achteren geraakt door wereldkampioen en oud-teamgenoot Jordi Tixier. Resultaat, een heup uit de kom. Herlings moet dan ook nu rustig aan doen en is veroordeeld tot veel ‘bankhangen’. Doordat het de tweede keer in relatief korte tijd is dat de Nederlandse topcrosser door een blessure langdurig is uitgeschakeld, heeft hij persoonlijk niet zoveel zin om de GP in Assen te bezoeken. ‘Of ik ga, dat krijg ik nog te horen’, aldus Herlings. ‘Ik ga liever niet, omdat het zwaar voor me is, ook mentaal. Het liefst zou ik gewoon deelnemen, maar dat is iets wat niet kan. Als ik van KTM of een andere sponsor moet, dan doe ik dat met liefde en plezier, maar als ik nu zelf mag kiezen, dan ga ik liever niet. Ik kijk op dit moment niet graag naar de cross, ook niet op televisie.’ 

Foto: KTM Racing

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen