Komt het nog goed met Lorenzo?

Jorge Lorenzo veraste vorig seizoen vriend en vijand door zijn Yamaha om te ruilen voor de Ducati. Een onzekere keuze, want zijn vertrouwde M1 schijnt een stuk makkelijker te berijden te zijn dan de Desmosedici. Toch had de Spanjaard grote plannen met de Ducati. De technici in zijn nieuwe team doen er alles aan om de machine op Lorenzo aan te passen, maar de eerste goede resultaten laten nog op zich wachten.

In de openingsrace bleef Lorenzo buiten de top 10. Ook de tweede race verliep voor de Mallorcaan – op zijn zachts gezegd- niet erg goed. De coureur kwam al in het begin van de race ten val en een zwaar gedesillusioneerde Lorenzo keerde met een lang gezicht paddock-waarts. Maar niet voordat de Spanjaard de pererdure Ducati tegen de grasmat werpt. Voer voor de critici, die hun afgunst voor Lorenzo vooral op sociale media niet onder stoelen of banken steken. Komt het nog goed met Lorenzo? In onderstaande video nogmaals dat moment, vooral met geluid aan groeit de kans op een negatief antwoord op die vraag. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?