KTM-dag wordt volwassen

Bijzonder nieuws, de achttiende editie van de KTM-dag is een weekeinde geworden. Het extra lange evenement vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 oktober, dit weekend dus, op de vaste locatie Circuit De Landsard in Eindhoven. Vorig jaar werd tijdens de KTM-dag voor het eerst in Nederland een Extreme Enduro-wedstrijd gehouden die een groot succes bleek te zijn. Niet geheel verrassend werd besloten dat dit een vervolg gaat krijgen.

In het toch al drukke schema, wat de afgelopen jaren is gegroeid met diverse cross- en demowedstrijden, was het passen en meten om de Extreme Enduro een plaats te geven maar het is geluk. De bekendste deelnemer is Graham Jarvis. Jarvis heeft meerdere titels op zijn naam geschreven en zal een serieuze partij zijn voor onder andere Hans Vogels en Jurgen van den Goorbergh.

De 50cc, 65cc en 85cc motorcrossklassen rijden de training en kwalificatie op zaterdag en de wedstrijd op zondag. De overige klassen rijden alles op zondag, afgewisseld met de Extreme Enduro. Nieuw is ook de offroadrit die op zaterdag speciaal voor ATV’s is. Op zondag is uiteraard de beurt aan de trouwe groep offroadrijders waarvoor dit jaar een speciale route is uitgezet met minder tankbaan en “klapzand’ dan vorig jaar.

Meer informatie over de achttiende editie is te vinden op www.ktm-dag.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?