Laier naar Rabbit Racing

Rabbit Racing heeft een overeenkomst bereikt met de snelle Duitse dame Steffi Laier. Laier is de regerende wereldkampioen motorcross bij de dames en zal dit jaar op een Kawasaki 250F van start gaan in het ONK en de WK wedstrijden in Teutschenthal, Matterley Basin en Valkenswaard. Naast deze wedstrijden zal ze voor het eerst in haar carrière deelnemen aan de X-Games in Amerika.

Aanstaande donderdag maakt Laier haar eerste testsessie op de Kawasaki. Vervolgens zal ze afreizen naar het Franse Valence waar ze in dat weekend een internationale wedstrijd rijdt. Later staat ook een winterstage onder leiding van John van den Berk op het programma.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?