Lierop terug op de kalender

Goed nieuws wat betreft de GP-crosskalenders van volgend jaar. Op paasmaandag 9 april rijdt het MX1, MX2, MX3 én de dames in Valkenswaard. Op dezelfde dag wordt een stuk noordelijker, Oldebroek om precies te zijn, de Nederland zijspancross-GP verreden.

Dit is allemaal niet echt een verrassing maar dat Lierop weer op de kalender staat wel. Op 1 en 2 september wordt in de Brabantse plaats na een jaar afwezigheid gelukkig weer een GP verreden. En nog meer goed nieuws, de Motorcross der Naties vindt op 29 en 30 september plaats in het Belgische Lommel.

Klik hier om de volledige kalender te bekijken.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.