dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lierop terug op de kalender

Goed nieuws wat betreft de GP-crosskalenders van volgend jaar. Op paasmaandag 9 april rijdt het MX1, MX2, MX3 én de dames in Valkenswaard. Op dezelfde dag wordt een stuk noordelijker, Oldebroek om precies te zijn, de Nederland zijspancross-GP verreden.

Dit is allemaal niet echt een verrassing maar dat Lierop weer op de kalender staat wel. Op 1 en 2 september wordt in de Brabantse plaats na een jaar afwezigheid gelukkig weer een GP verreden. En nog meer goed nieuws, de Motorcross der Naties vindt op 29 en 30 september plaats in het Belgische Lommel.

Klik hier om de volledige kalender te bekijken.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen