Film > Succesvolle opstapdagen

Gespannen koppies, afgebeten nagels en nog zenuwachtigere ouders. Op 19 en 26 oktober hield de KNMV de opstapdagen voor de wegrace op het TT Circuit Assen. Ongeveer 200 enthousiastelingen maakte gebruik van deze schitterende gelegenheid. De coureurs (in spé) konden kennis maken met de Honda GP3 Moriwaki, de Suzuki en Yamaha uit de Talent Cup 600, de Dutch Sidecars, de Honda NSF 100 en de Minibikes.

Deze dagen werden in samenwerking met het TT Circuit Assen, Ten Kate Racing Products, Suzuki, Yamaha, Molenaar Motors en de Dutch Sidecars georganiseerd. En dat is erg mooi om te zien want juist deze samenwerking is zo hard nodig om de jeugd een echte kans te geven. MOTOR.nl was natuurlijk aanwezig bij deze opstapdagen en maakte de volgende film. Sta jij er tussen?

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.