dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Succesvolle opstapdagen

Gespannen koppies, afgebeten nagels en nog zenuwachtigere ouders. Op 19 en 26 oktober hield de KNMV de opstapdagen voor de wegrace op het TT Circuit Assen. Ongeveer 200 enthousiastelingen maakte gebruik van deze schitterende gelegenheid. De coureurs (in spé) konden kennis maken met de Honda GP3 Moriwaki, de Suzuki en Yamaha uit de Talent Cup 600, de Dutch Sidecars, de Honda NSF 100 en de Minibikes.

Deze dagen werden in samenwerking met het TT Circuit Assen, Ten Kate Racing Products, Suzuki, Yamaha, Molenaar Motors en de Dutch Sidecars georganiseerd. En dat is erg mooi om te zien want juist deze samenwerking is zo hard nodig om de jeugd een echte kans te geven. MOTOR.nl was natuurlijk aanwezig bij deze opstapdagen en maakte de volgende film. Sta jij er tussen?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen