Live: presentatie Petronas Yamaha MotoGP 2021 met Valentino Rossi

Volg hier de Petronas Yamaha MotoGP 2021 presentatie met Franco Morbidelli én Valentino Rossi.

Over dik een uur kun je kennismaken met de twee overgebleven Yamaha-rijders. Beide wekken meer verwachtingen dan het fabrieksteam. Enerzijds omdat Petronas Yamaha de vice -wereldkampioen MotoGP hebben: Franco Morbidelli. Maar bovenal, omdat aan zijn zijde Valentino Rossi staat. De negenvoudig wereldkampioen is nog steeds de meest bejubelde MotoGP-rijder en zal voor het eerst in acht seizoenen van team veranderen. Dus hoe zullen de nieuwe kleuren hem staan?

Maak de presentatie van het Petronas Yamaha MotoGP 2021-team mee, vanaf 10.30 uur vandaag.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?