Lommel kleurt oranje!

Nog een paar weken en dan is het zover, de Motocross of Nations in het Belgische Lommel. Om ‘onze’ helden van Team Nederland, Marc de Reuver, Glenn Coldenhoff en Jeffrey Herlings te steunen is er een speciaal oranje T-shirt ontworpen.

Je kunt in het bezit komen van dit unieke T-shirt voor slechts 21 euro (inclusief verzendkosten). Beschikbare maten zijn S, M, L, XL en XXL. Hoogstwaarschijnlijk komen er ook nog een aantal kinder- en damesmaten bij. Hierover volgt zo snel mogelijk meer informatie.

Bestellen is zeer eenvoudig. Maak 21 euro over naar ING 9190870 t.n.v. S. Schippers onder vermelding van T-shirt Lommel en je kledingmaat. Stuur daarna een mailtje met je adresgegevens en nogmaals je maat naar sjoerdschippers@hotmail.com en je krijgt binnen één dag een bevestiging van je bestelling. Vragen? Mail! 

Wacht niet te lang met bestellen want om de shirts op tijd af te hebben en ze tijdig naar jullie te kunnen verzenden moet de bestelling uiterlijk zondag 16 september binnen zijn. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat Lommel oranje kleurt tijdens de Motocross of Nations!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.