Vernieuwde Honda motorscooters

Twee leden van de SH-motorscooterfamilie van Honda zijn vernieuwd. De nieuwe SH125i en SH150i, waarvan in 2011 ruim 23.000 (!) exemplaren zijn verkocht in Europa, zijn onder meer lichter en zuiniger en komen vanaf dit najaar beschikbaar. De SH125i was nog niet eerder in Nederland verkrijgbaar. De scooters, die net als hun voorgangers in Atessa in Italië geproduceerd worden, hebben een nieuwe styling en een lichter frame gekregen. De SH125i en SH150i zijn verkrijgbaar met ABS.

De nieuwe eSP-motorblokken (enhanced Smart Power) zijn dankzij verschillende technieken die voor een lagere wrijving zorgen een stuk zuiniger: de vernieuwde 125 cc heeft een verbruik van 1:47 en de 150 cc 1:43,8. Beide scooters zijn uitgerust met een start-stopsysteem. De 16-inch wielen zorgen voor grotere stabiliteit aldus Honda en een bagagevak onder de buddyseat biedt plaats aan een integraalhelm.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?