Belgisch zandhappen

Quadrijders, endurocoureurs en motorcrossfans, mis dit jaar de Belgische Yamaha Offroad Day niet. Op zaterdag 12 november staat Rognée (Walcourt) namelijk volledig in het teken van zand en Yamaha. De technische controle begint om 8.00 uur.

Programma
– Quadtocht van ongeveer 80 kilometer
– Endurorit van ongeveer 80 kilometer
– Cross op gesloten circuit
– Loterij met meer dan 35 loten als afsluiter

Tarieven
– 45 euro voor de ATV- en endurorijders (toegang tot de site, de rit, drie dranken, de lunch, een welkomspakket en deelname aan de loterij).
– 25 euro voor crossers (toegang tot de site, het rijden op het MX-circuit van Rognée, driemaal drinken, lunch en deelname aan de loterij).

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven staat op www.yamaha-motor.eu. Enige haast is geboden want inschrijven kan tot en met morgen (donderdag 3 november).

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?