maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Belgisch zandhappen

Quadrijders, endurocoureurs en motorcrossfans, mis dit jaar de Belgische Yamaha Offroad Day niet. Op zaterdag 12 november staat Rognée (Walcourt) namelijk volledig in het teken van zand en Yamaha. De technische controle begint om 8.00 uur.

Programma
– Quadtocht van ongeveer 80 kilometer
– Endurorit van ongeveer 80 kilometer
– Cross op gesloten circuit
– Loterij met meer dan 35 loten als afsluiter

Tarieven
– 45 euro voor de ATV- en endurorijders (toegang tot de site, de rit, drie dranken, de lunch, een welkomspakket en deelname aan de loterij).
– 25 euro voor crossers (toegang tot de site, het rijden op het MX-circuit van Rognée, driemaal drinken, lunch en deelname aan de loterij).

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven staat op www.yamaha-motor.eu. Enige haast is geboden want inschrijven kan tot en met morgen (donderdag 3 november).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen