dinsdag 27 februari 2024

Belgisch zandhappen

Quadrijders, endurocoureurs en motorcrossfans, mis dit jaar de Belgische Yamaha Offroad Day niet. Op zaterdag 12 november staat Rognée (Walcourt) namelijk volledig in het teken van zand en Yamaha. De technische controle begint om 8.00 uur.

Programma
– Quadtocht van ongeveer 80 kilometer
– Endurorit van ongeveer 80 kilometer
– Cross op gesloten circuit
– Loterij met meer dan 35 loten als afsluiter

Tarieven
– 45 euro voor de ATV- en endurorijders (toegang tot de site, de rit, drie dranken, de lunch, een welkomspakket en deelname aan de loterij).
– 25 euro voor crossers (toegang tot de site, het rijden op het MX-circuit van Rognée, driemaal drinken, lunch en deelname aan de loterij).

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven staat op www.yamaha-motor.eu. Enige haast is geboden want inschrijven kan tot en met morgen (donderdag 3 november).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen