dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mail & Win kaarten Dakar-preproloog

De tijd dat Le Dakar lekker dichtbij begon, ligt ver achter ons. En die tijd komt voorlopig ook niet meer terug. Betaalbaar de Dakar-helden in het echt zien kan dan ook slechts tijdens de Dakar-preproloog op het Eurocircuit in Valkenswaard. Zondag 6 november is het weer zo ver en staat de Brabantse plaats in het teken van de karakteristieke woeste motoren, auto’s en vrachtwagens.

Natuurlijk kun je via www.preproloog.nl je kaarten bestellen. Maar doe ook zeker mee aan deze mail & win-actie. Hier maak je kans op maar liefst 25 keer twee kaarten. Meedoen kan tot en met zondag 30 oktober.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen