Mail & Win kaarten Dakar-preproloog

De tijd dat Le Dakar lekker dichtbij begon, ligt ver achter ons. En die tijd komt voorlopig ook niet meer terug. Betaalbaar de Dakar-helden in het echt zien kan dan ook slechts tijdens de Dakar-preproloog op het Eurocircuit in Valkenswaard. Zondag 6 november is het weer zo ver en staat de Brabantse plaats in het teken van de karakteristieke woeste motoren, auto’s en vrachtwagens.

Natuurlijk kun je via www.preproloog.nl je kaarten bestellen. Maar doe ook zeker mee aan deze mail & win-actie. Hier maak je kans op maar liefst 25 keer twee kaarten. Meedoen kan tot en met zondag 30 oktober.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.