vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Marc Márquez in beeld: the star is back!

Tegen de verwachting van velen in maakte Marc Marquez zijn rentree al tijdens de GP van de Americas. Het was de vierde comeback van de achtvoudig wereldkampioen sinds hij op 26 juli 2020 vanwege een blessure voor het eerst in zijn carrière een MotoGP-race had moeten missen.

Foto: 2Snap

Als zevenvoudig winnaar (uit acht races) mag Márquez als de absolute ster, van de enige Grand Prix die op Amerikaans grondgebied plaatsvindt, worden betiteld. Net zoals de vlag van Texas de ‘Lone Star Flag’ wordt genoemd. Naast een ster toont het dundoek de kleuren blauw, wit en rood. Voor de Texanen staan die kleuren respectievelijk voor loyaliteit, kracht en dapperheid. Mede daarom is deze foto zo treffend als de, nu bijna twee jaar, door zware blessures zo geplaagde Marc Márquez toch weer over het COTA-circuit vliegt. En ook nog eens van de laatste naar de zesde plaats…

MotoGP Americas: indrukwekkende comeback Marc Márquez

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen