13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Marc Marquez komt met update over herstel, comeback nadert

Het ziet er naar uit dat de Spanjaard, die onlangs werd geopereerd aan zijn rechter opperarmbeen, snel zal terugkeren.

Het verhaal van Marc Marquez’ geblesseerde rechter opperarmbeen is een lang en kronkelig verhaal, gevuld met frustratie, pijn en veel operaties. De Spanjaard onderging in juni nog een operatie aan zijn rechterarm, waarmee het de vierde keer was dat hij onder het mes ging om zijn geblesseerde arm te repareren.

Michael van der Mark terug in het zadel na dijbeenbreuk

De vierde operatie, die in juni 2022 werd uitgevoerd, zou de laatste en meest succesvolle operatie moeten zijn en de 29-jarige Spanjaard weer in topvorm moeten brengen. Volgens de Italiaanse race- en motorpublicatie Moto.IT was de operatie bedoeld om een probleem aan te pakken waarbij het bot niet goed was genezen, met als gevolg een rotatie van 30 graden. Dit veroorzaakt natuurlijk veel pijn en ongemak voor Marquez, vooral wanneer hij rijdt op bijzonder veeleisende circuits en in zijn gebruikelijke, ongelooflijk agressieve tempo.

Het goede nieuws is dat Marquez op de goede weg naar herstel lijkt te zijn, gezien al zijn recente berichten op sociale media. Na zijn vorige operaties was hij nogal stil en liet hij doorschemeren dat hij nog niet 100 procent tevreden was. Deze keer postte hij echter een foto van zichzelf terwijl hij nonchalant zit zonder mitella of enige vorm van steun aan zijn arm, wat erop duidt dat hij langzaam aan het aansterken is en binnenkort zijn comeback zou kunnen maken.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen