Marc Márquez showt 2021 MotoGP-helm (video)

Marc Márquez, achtvoudige wereldkampioen, heeft onthuld hoe het ontwerp van zijn MotoGP-helm er volgend seizoen uit zal zien.

De wens van Marc Márquez om met zijn Honda RC213V terug te keren naar het circuit wordt steeds sterker. Hij is vast van plan  om in 2021 terug te keren naar het circuit met maar een doel: de troon opeisen waarop zijn landgenoot Joan Mir een jaar mag zitten.

Marc Márquez: ‘Ik zou mijn negende titel winnen’

Er wordt wild gespeculeerd over de toestand van zijn schouder na de twee operaties. Geruchten over een mogelijk derde operatie gaan ook al rond. Maar de Spaanse coureur en zijn omgeving laten zich dor niets en niemand van de wijs maken. Er is sprake van een totaal vertrouwen dat Márquez op tijd hersteld is voor de start van het seizoen 2021.

Het is begrijpelijk dat Marc Márquez zelf een video heeft gedeeld op zijn sociale netwerken over hoe zijn MotoGP-helm eruit zal zien voor 2021. ‘Ik kan er niet meer tegen.’ roept de Repsol Honda-rijder uit in de tekst bij de video waarin hij het ontwerp van de helm uitlegt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?