donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Marc Márquez traint weer op z’n Honda

Na zijn vierde operatie aan zijn rechterbovenarm heeft Marc Márquez van de artsen groen licht gekregen om weer op een motorfiets te trainen.

Net als na zijn laatste operatie, begon hij op het racecircuit met een Honda CBR600RR. De eerste ronden op Motorland Aragón waren veelbelovend.

‘Valentino Rossi en Marc Márquez miste ik niet eens tijdens de TT’

Het is nog niet duidelijk wanneer Márquez zal terugkeren op de MotoGP-grid. Op dit moment wordt gehoopt dat hij misschien kan deelnemen aan de testdagen op 5 en 6 september.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen