zondag 26 maart 2023

PvdA wil Task Force voor TT

De Drentse PvdA pleit aldus het Dagblad van het Noorden voor een Task Force TT. De partij wil dat een groep deskundigen en kopstukken in het bedrijfsleven bij elkaar geroepen wordt met de bedoeling de jaarlijkse motorraces voor Drenthe te behouden. Dat schrijft fractievoorzitter Eddy Veenstra van de Drentse PvdA Statenfractie op zijn weblog. Veenstra ziet de Drentse commissaris van de Koningin Jacques Tichelaar als de ideale voorzitter van een dergelijk gezelschap.

Tichelaar schilderde vorige week een zeer somber scenario voor de Dutch TT. Volgens de commissaris liggen oliestaten op de loer om het evenement in te lijven en hebben zij zeer veel meer te bieden als Drenthe. Dat geld regeert in de wereld van gemotoriseerde sporten is volgens Veenstra wel bewezen met het verdwijnen van de Formule I-autoraces van Zandvoort, in de jaren zeventig. “Eenmaal weg, dan ook definitief weg, zo is wel gebleken”, aldus Veenstra.

Foto: ANP

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image