PvdA wil Task Force voor TT

De Drentse PvdA pleit aldus het Dagblad van het Noorden voor een Task Force TT. De partij wil dat een groep deskundigen en kopstukken in het bedrijfsleven bij elkaar geroepen wordt met de bedoeling de jaarlijkse motorraces voor Drenthe te behouden. Dat schrijft fractievoorzitter Eddy Veenstra van de Drentse PvdA Statenfractie op zijn weblog. Veenstra ziet de Drentse commissaris van de Koningin Jacques Tichelaar als de ideale voorzitter van een dergelijk gezelschap.

Tichelaar schilderde vorige week een zeer somber scenario voor de Dutch TT. Volgens de commissaris liggen oliestaten op de loer om het evenement in te lijven en hebben zij zeer veel meer te bieden als Drenthe. Dat geld regeert in de wereld van gemotoriseerde sporten is volgens Veenstra wel bewezen met het verdwijnen van de Formule I-autoraces van Zandvoort, in de jaren zeventig. “Eenmaal weg, dan ook definitief weg, zo is wel gebleken”, aldus Veenstra.

Foto: ANP

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.