Moto2 in beeld: Het wonder van de Red Bull Ring

Eerst die verschrikkelijke crash in de Moto2 – met Enea Bastianini en Hafizh Syahrin – en daarna de megaklapper in de MotoGP, waarbij Johann Zarco, Franco Morbidelli, Maverick Viñales én Valentino Rossi door het oog van de naald kropen. We hadden de Grand Prix van Oostenrijk zomaar heel anders kunnen herinneren… Op het internet zwerven de meest indrukwekkende foto’s rond, die je amper durft te bekijken en die in sommige gevallen zelfs zeer discutabel zijn. Wij laten het daarom bij deze Moto2-foto, die wat ons betreft al haast te sprekend is.

We hadden de Grand Prix van Oostenrijk zomaar heel anders kunnen herinneren…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?