vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Moto2 in beeld: Het wonder van de Red Bull Ring

Eerst die verschrikkelijke crash in de Moto2 – met Enea Bastianini en Hafizh Syahrin – en daarna de megaklapper in de MotoGP, waarbij Johann Zarco, Franco Morbidelli, Maverick Viñales én Valentino Rossi door het oog van de naald kropen. We hadden de Grand Prix van Oostenrijk zomaar heel anders kunnen herinneren… Op het internet zwerven de meest indrukwekkende foto’s rond, die je amper durft te bekijken en die in sommige gevallen zelfs zeer discutabel zijn. Wij laten het daarom bij deze Moto2-foto, die wat ons betreft al haast te sprekend is.

We hadden de Grand Prix van Oostenrijk zomaar heel anders kunnen herinneren…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen