MotoGP: Definitieve kalender bekend

MotoGP-organisator Dorna heeft de definitieve versie van de MotoGP-kalender bekend gemaakt. Kan Jorge Lorenzo een beetje overweg met die Ducati? Wordt Valentino Rossi nog eens kampioen? Of kan Marc Márquez zijn briljante dominantie vasthouden? We gaan het zien vanaf 26 maart, wanneer het MotoGP-seizoen traditiegetrouw in het donker wordt afgetrapt op het circuit van Qatar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.