Dit kost de nieuwe Fireblade

Dit weekend sloegen we de kou in het thuisland even over en waren we aanwezig bij de introductie van de nieuwe Honda CBR1000RR. In Portugal stond de Fireblade voor ons klaar. En waar test je een superbike beter dan op het circuit? Naast een goede eerste indruk, hebben we nu ook de prijs. De standaardversie staat voor €22.858 bij de dealer. De SP zal €28.258 gaan kosten. Voor Belgie is het €18.999 en €23.599.

Is dat veel? Laten we de prijzen van de concurrentie er eens bij pakken. Die van Yamaha en Suzuki bijvoorbeeld. De Yamaha YZF-R1 kost €21.999. Voor de veel luxere R1M moet €26.999 worden betaald. De Suzuki GSX-R1000 verlaat voor €20.399 de showroom en wie een extra R wilt betaalt €22.899. Nu weten we dus wat hij kost, maar hoe klinkt hij nou? Zo:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?