vrijdag 19 juli 2024

MotoGP Indonesië in beeld: racen zonder ruitenwissers

Foto: Ducati

Hoe is het mogelijk?! Nee, we hebben het niet over de belabberde seizoenstart van Pecco Bagnaia. Wel over de bizarre weersomstandigheden op het Mandalika International Street Circuit. MotoGP grenst natuurlijk altijd tegen het ongelooflijke aan, maar hoe rijders onder deze omstandigheden rechtop kunnen blijven, hun rempunten kunnen vinden en vooral nog steeds op de absolute limiet van de absolute limiet racen, is amper te bevatten. Op deze foto zie je haast niets, laat staan als je op een MotoGP-machine zit. Zonder ruitenwissers…

Raceverslag MotoGP Indonesië: Miguel Oliveira: regenmeester!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen