woensdag 8 februari 2023

MotoGP-motoren: de KTM RC16 in detail

Hoewel de ontwikkeling van de motorblokken voor 2021 bij de meeste fabrikanten volledig bevroren is, geldt dat niet bij Aprilia en KTM. Opvallend genoeg maakt KTM geen gebruik hiervan, maar zelfs met deze wetenschap blijft het verschrikkelijk gaaf om in te zoomen op de MotoGP-machines. Iets dat enkel kan tijdens de teampresentaties, want wie tijdens het seizoen zo dicht bij een MotoGP-motor probeert te komen, mag eerst z’n geheugenkaartje inleveren om vervolgens met pek en veren te worden...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen