MotoGP naar Eurosport!

De rechten om MotoGP in Nederland uit te zenden gaan over van Sport1 naar Eurosport. Van 2015 tot en met 2018 gaat de bekende sportzender alle trainingen, kwalificaties en races live uitzenden, van zowel de MotoGP als Moto2 en Moto3. De Eurosport-commentatoren zullen ter plekke verslag doen, dat bijgestaan wordt door een redactioneel team. Oftewel, het lijkt erop dat Eurosport flink uitpakt. De zender heeft in Nederland overigens ook de online rechten gekregen, waardoor je de races ook op de Eurosport Player kunt zien.

Al met al zeer goed nieuws voor de Nederlandse motorsportliefhebber.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.