MotoGP naar Texas

Na veel gesprekken en wat ophef is eindelijk besloten een derde Amerikaans circuit aan het programma van de MotoGP toe te voegen. Naast de al opgenomen Mazda Raceway Laguna Seca en de Indianapolis Motor Speedway, zal er vanaf 2013 ook gereden worden op het nieuwe Circuit of the America’s (COTA) in Austin, Texas. Van 19 t/m 21 april 2013 reist het  MotoGP-circus af om daar drie dagen lang hun kunsten te laten zien.

 “We zijn erg blij dat we samen gaan werken met het Circuit of the Americas. Op deze manier wordt ons programma in de VS verder uitgebreid. We zien grote kansen om de MotoGP aan de man te brengen en meer fans te krijgen. Via het Texaanse circuit zullen die doelen sneller bereikt worden,” liet Dorna-baas Carmelo Ezpeleta weten.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.