Faakersee-toestanden in Alkmaar

"Haha! Ze rijden zeker rondjes!" Dat werd er lachend geroepen toen enkele tientallen Harley-Davidson rijders langs het nieuwe pand van de Alkmaarse dealer West Coast Motors reden. Maar het waren geen tientallen. Honderden hadden zich in het zadel gehezen om op de Harley-Davidson naar de officiële opening van het schitterende nieuwe pand te rijden. Het leek wel of we aanwezig waren op het jaarlijkse Harley-Davidson treffen aan de oevers van de Oostenrijkse Faakersee. Een fantastisch schouwspel, waar dealer Jan Leek de tranen van in de ogen kreeg. De bikkel zou nog een keer door emoties worden overmand toen hij officieel meedeelde dat zijn zoon Bas vanaf heden de scepter zwaait in de nieuwe zaak. Daarna stapten vader en zoon  op een Harley-Davidson om daarmee dwars door de nieuwe showroon te rijden. De achterdeur in en de voordeur eruit om daar de eerste kurk van een champagnefles te laten knallen. Duizenden Harley-fans waren er getuige van en stapten daarna de nieuwe winkel binnen om die te bewonderen. Eerder had een afgevaardigde van Harley-Davidson Benelux, de importeur, het publiek al laten weten dat het nieuwe onderkomen in Alkmaar tot de mooiste dealer van de Benelux is uitgeroepen. De werkplaats in het pand wordt zelfs bestempeld als de mooiste van Europa. Wie het met eigen ogen allemaal wil aanschouwen moet maar eens gaan kijken op de Madame Curiestraat 6 in Alkmaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.